Adományozás


Milyen lehetőséget ad a program? Ez attól függ, milyen céllal indítod el. Pl.: Szeretnéd a hiteled kifizetni vagy lakásvásárláshoz szükséged van önerőre. Írhatok ide sok sok dolgot, de ezt csak Te tudhatod. A lényeg, hogy ez a program minden esetre megoldás lehet.

Ez egy közösség, akik egymásnak adományoznak. Nem MLM, nem hálózatépítés és nem üzlet, tehát ha tovább adod, nincs utána jutalék, nem származik belőle semmi hasznod. Hacsak az nem, hogy jót teszel azokkal akiknek megmutatod. Romló gazdasági helyzetben egyre több embernek lesz szüksége valamilyen anyagi segítségre, hogy életben tudjon maradni. Ez a program pont ezt a célt szolgálja. 

Ebben a programban arra a számlára fogod kapni az adományt, amit Te magad adsz meg. A platform csak kapcsolattartásra van, nem gyűjt semmilyen pénzt. 113 országban működik 13 éve. A résztvevők havonta kapnak adományokat az ismétlő tábla segítségével. Nincs más dolgod, mint elindítani saját adományod (100 USD) és tovább adni 2 embernek, akiknek segíteni szeretnél. Ha ezt megteszed, kihasználhatod a program összes tábláját és megszerezheted azt az összeget amiért elindultál.

Nézd meg ezt a 11 perces videót és ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, akkor írj egy e-mailt és küldöm a regisztrációs linket. Nem foglak keresni válaszért, nekem csak az információ átadása a feladatom. 


Nekem bizonyított ezért bátran merem ajánlani!